Útvonal részletek

Az útvonal teljes hosszában szalaggal fogjuk jelölni.

GPX track letölthető.

300m

Szintemelkedés

10km

Távolság

2017.04.15.

Dátum

Szintrajz

Versenykör

A rajt GPS koordinátája

Földrajzi Szélességi fok
47.790121
Hosszúsági fok
19.944602

Útvonal

Gyöngyös. Felsővárosi Temető és Spar között haladó úton úgy 500m távolságban a 24-es számú főúttól található egy feszület. Itt lesz majd a rajt kihelyezve (Északi szélesség 47.790, Keleti hosszúság: 19.944).
A tanösvényen (sárga sáv) haladjon. A Sárhegyen lévő Szent Anna kápolna előtt forduljon el balra a sorompó irányába és folytassa az utat a sárga sáv jelzésen.
A repteret elérve már nem a turista jelzést kell követni, hanem a reptérnek a bal oldalán mind addig, amíg elérjük az aszfaltozott utat, ami levezet minket a 24-es számú főút irányába.
A főútra már nem kanyarodunk ki, hanem utunkat a reptéri út meghosszabbításában (Északi szélesség 47.811, Keleti hosszúság 19.957) a sárga szőlőfürt alakú jelzést követjük egészen a rajt pontjáig.

Verseny helyszínei

Parkolási lehetőség

Elsősegély

A versenyen gyalog járőr mentős kolléga felügyel a Gyöngyösi Mentőállomásról. Mivel mindenütt nem tud ott lenni egy időben, ezért kérünk mindenkit, ha sürgős életbevágó segítségre van szükség, akkor hívja a rendezőséget.

Különleges helyzet

A rendezők fenntartják az útvonal módosítás lehetőségének jogát, valamint a verseny elhalasztását esetleges törlését! Ebben az esetben a nevezési díjat maradéktalanul visszautaljuk.

A verseny útvonala ösvényen, kijelölt turista útvonalakon (sárga sáv, sárga szőlőfürt), valamint csekély mértékben közúton halad! Kérjük a versenyzőket a legkörültekintőbb közlekedésre, az idevonatkozó KRESZ szabályok betartására!
A szervezők az esetlegesen bekövetkező balesetekért nem vállalnak felelősséget!

Időmérés

  • Egy profi csapat segítségével történik.
  • Kaució 5000Ft (egy címletben) az időmérő eszköz versenyen való használatára
  • Strava alkalmazás használatával (különdíj)

Csomagmegőrzés

  • Rajtszámod bemutatásával helyezheted el és veheted át csomagjaidat, melyekért felelősséget a verseny rendezősége nem vállal
  • VIGYÁZZ, HOGY A RAJTSZÁMOD NE KERÜLJÖN ILLETÉKTELEN KEZEKBE!